7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Gümüşhane'de gençlik şöleni

Bu yıl 25.'ncisi kutlanan "Gençlik Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Gençlik Şöleni” düzenlendi. 

Aydın Doğan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen gecede sahne alan sanatçı Akın Akıntürk, katılanları söylediği şarkılarla coşturdu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan gecede, ilk önce Gümüşhane Gençlik Merkezi halk oyunları ekibi sahne aldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı gecede, halk oyunları gösterilerinin ardından Müzik Öğretmeni Osman Öksüz'ün önderliğinde sahne alan Gençlik Merkezi üyeleri, Sevgi Can Şen, Yusuf Yıldırım, Oğuzhan Çakır, Ozan Bayır ve İsmail Şen birer şarkı söyledi. Programda son olarak sahne alan Gümüşhaneli sanatçı Akın Akıntürk, yeni çıkardığı albümün tanıtımını yaparak, söylediği şarkılarıyla zevkli anlar yaşattı.
Programı Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Emniyet Müdürü Ali Tom, Belediye Başkan Vekili Bekir Sıtkı Acet, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve çok sayıda vatandaş izledi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2007 Cuma 13:56:21
Güncelleme :18 Mayıs 2007 Cuma 14:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?