7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Gümüşhane'de halk günü toplantısı

Gümüşhane’de haftalık halk günü toplantısı Vali Enver Salihoğlu başkanlığında gerçekleşti. 

Halk Günü toplantısında Erdal Civelek, isimli bir vatandaş işi olamamasından dolayı eşiyle sürekli kavga ettiklerini belirterek, Vali Salihoğlu’ndan maddi yardım istedi. Civelek, eşiyle ayrılma noktasına kadar geldiklerini belirterek, “Eşimle sürekli olarak kavga ediyoruz. İşimin olmamasından dolayı maddi durumumuz iyi değil. Bu durum beni aşısı stres içerisine sokuyor ve sürekli olarak eşimle tartışıyoruz” dedi. 

Vali Salihoğlu, Civelek’e eşini dövmesinin doğru bir davranış olmadığını kaydederek, yardım yapılması için dosyasının araştırılacağını söyledi. 

Toplantıya toplamda 11 kişi katılırken, merkeze bağlı Kayalık semti’nde oturan Ali Çubur, mahallelerinde 200 metrelik yol ihtiyaçları olduklarını ve Gümüşhane Belediyesine yaptıkları tüm müracaatlara rağmen bir sonuç alamadıklarını belirterek, Vali Salihoğlu’ndan konuyla ilgili yardım istedi. 

Toplantıya merkeze bağlı Sungurbeyli Köyü’nden katılan İbrahim Selvi (75) ise, Vali Salihoğlu’ndan gıda yardımı istedi. Selvi’nin talebini değerlendirmeye alan Vali Salihoğlu, askerdeki oğlu için maddi yardım talebinde bulunan Rukiye Çakır’a da yardım yapacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2007 Perşembe 10:16:20
Güncelleme :27 Eylül 2007 Perşembe 17:06:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?