7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Gümüşhane'de Trabzonlular gecesi

Gümüşhane’de Trabzonlular Sevgi ve Kardeşlik Gecesi düzenlendi.

Gümüşhane Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen gecede açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Davut İkinci, Trabzonluların yanı sıra Gümüşhanelilerin de yoğun ilgi gösterdikleri gecede birlik ve beraberlik mesajları verirken gecenin hazırlanmasında büyük emek harcayan dernek yönetimine, Trabzonlu ve Gümüşhaneli iş adamlarına teşekkür etti.

Gümüşhane Trabzon kardeşliğinin öncelikleri olduğunu vurgulayan başkan İkinci Gümüşhane’nin kalkınması ve gelişmesi için Trabzonlular Derneği olarak gayret içersinde olacaklarını vurguladı.

Geceye Gümüşhane Vali Vekili Mehmet Demiral’ın yanı sıra Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Özgün, Kurum Müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Veli Ağaç, CHP Belediye Başkan Adayı Bedri Ağaç, Gaziler Derneği adına Gazi Kaanoğlu, Trabzonlu iş adamı Nuri Akbulut ve çok sayıda davetli katıldı.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Bayındırlık Bakanı Faruk Özak, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’ nun da kutlama telgraflarıyla katıldığı gecede, Yayla Uşakları adıyla bilinen Trabzonlu sanatçıların da sahne almasıyla büyük coşku yaşandı. Gece halay, horonlarla sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 23:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?