2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜMÜŞHANE

Gümüşhaneli kadınlardan eğitime destek

Gümüşhaneli kadınların "Eğitime yüzde yüz destek kampanyası"na destek olmak amacıyla düzenledikleri çay ve kermeste 22 milyar lira toplandı.

Çay ve kermes, Eğiitime Yüzde Yüz Destek Komisyonu Onursal Başkanı olan Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz’ın eşi Sıdıka Dalmaz ve Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi Başkanı Aynur Çubukçu'nun öncülüğünde düzenlendi.

Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Gümüşhaneli kadınlar büyük ilgi gösterdi. Katılımdan büyük bir memnunluk duyduğunu söyleyen Sıdıka Dalmaz, “Gümüşhaneli kadınların eğitime verdikleri önemi bir kez daha gördük. Ayrıca il dışında yaşayan Gümüşhaneli hemşerilerimize gönderdiğimiz davetiyelerden de destek aldık. Gönderdiğimiz davetiyelerden sağlanan katkı, dışarıdaki Gümüşhanelilerin kendi illerini unutmamaları, bizleri çok memnun etti”dedi.

Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi Başkanı Aynur Çubukçu ise “Sağlanan gelir, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilecek. Eğitime destek olmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız. Bu tür çay ve kermesleri sık sık düzenleyerek, Gümüşhaneli bayanlar olarak eğitime desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2005 Çarşamba 16:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?