6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Gümüşhanespor destek bekliyor

Gümüşhane Valiliği Gümüşhanespor’a destek kampanyası başlattı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada kampanyanın gönlünde Gümüşhanespor sevgisi taşıyan 5 bin kişinin kulübe üye olması ve yıllık üyelik aidatlarını yatırması ile gerçekleştirileceği bildirildi.


Vali Enver Salihoğlu’nun imzasını taşıyan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Şehrimizin ismini taşıyan ve temsil eden kulübümüz tüm Gümüşhanelilerin ve Gümüşhane’ye gönül verenlerin ortak paydasıdır. Alınan iyi ya da kötü neticeler hepimizi etkilemektedir. Daha iyi neticeler alarak takımımızı bir üst kategoride mücadele etmesi bir yerde tüm şehrinde bir üst kategoriye çıkması ile eşdeğerdir denilebilir. Bu kadar önemli ve hepimizin ortak değeri olan, varlığı ile şehrin sosyoekonomik ve kültürel yapısına birçok katkıda bulunan kulübümüzün kalıcı ve düzenli gelir kaynaklarına ihtiyacı bulunmaktadır. Bu ekonomik yükü sadece kulüp yöneticilerimizin karşılamasından ziyade herkesin bir parça katkı sağlayarak kaldırması gerekmektedir. Yapılacak bu ortak çalışma takımımıza başarıyı getireceği gibi birliğimizi pekiştirerek, hepimize birlikte iş yapmanın mutluluk ve hazzını da yaşatacaktır.”


Kampanya ile ilgili detaylı bilginin 0 456 213 70 40 numaralı telefondan alınabileceği bildirilen açıklama da, tüm dünyadaki Gümüşhaneli ve Gümüşhanespor sevdalılarına çağrıda bulunularak kulübe üye olarak destek olmaları istendi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 15:00:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?