8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHANE

Gümüşhane'ye İngiliz gelin

İngiltere'nin Bristol şehrinde tanışarak birbirlerine aşık olan Carie Anne Munden ve İsa Demet, Gümüşhane'de düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.

İngiltere'de aynı şehirde ikamet eden ve ticaretle uğraşan Gümüşhane'nin Üçkol köyü doğumlu İsa Demet (33) ve İngiliz Carie Anne Munden, (30) Gümüş Otel'de Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın kıydığı nikahla evlendi. Oldukça neşeli ve samimi bir havada gerçekleşen nikah töreninde İngiliz gelinin, Başkan Canlı'nın sorularına Türkçe cevap vermesi büyük alkış aldı.

Nikah öncesinde tanışmalarını anlatan Carie, "2006 yılının Ağustos ayında İsa beyin iş yerine alışveriş için gittim. İsa beyi ilk gördüğüm an aşık oldum diyebilirim ve sadece evleneceğim insan kesinlikle bu diye düşündüm. Aradan geçen bir yıllık süre, bana hislerimde yanılmadığımı gösterdi. Ömrümün en güzel ve en mutlu bir yılını yaşadım. İsa beyle evlenme kararı alırken dinini, dilini, ırkını bir an bile aklımdan geçirmedim. Kaldı ki Türk erkeklerinin kadınları nasıl sevdiğini ve nasıl değer verdiğini tüm dünya kadınları gibi bende çok iyi biliyordum. Bu yüzden evlenme kararı alırken hiç tereddüt etmedim, çok mutluyum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 14:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?