7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Güyad’dan iki ilçeye iki kütüphane

Merkezi İstanbul’da bulunan Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜYAD) ihtiyaç duyulan kitap ve kırtasiye alanında yardımlarına devam ediyor.


GÜYAD Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Melek Korkut ve ekibinin yoğun çalışmaları sonucunda toplanan kitaplar Gümüşhane’ye ulaştırıldı. İlk planda daha çok ihtiyacı olan Köse ve Kürtün ilçelerindeki iki okulda kurulacak olan kütüphanelere dağıtılan kitaplar bu anlamda büyük bir boşluğu dolduracak.


GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt konuyla ilgili yaptığı açıklamada Gümüşhane’ye yapılan her hizmeti ibadet aşkıyla yaptıklarını vurgulayarak; “Bu çalışmada mesaisini harcayan başta Melek Korkut olmak üzere tüm yönetim arkadaşlarıma, Gümüşhane İl Temsilcimiz İsmail Hayal’a, gönüllülerimiz Edo Emanet, Lüks Gümüşhane ve Yeşil Gümüşhane Şirketlerine canı gönülden teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
GÜYAD’ın kütüphanelere okuma kitapları, ÖSS ve OKS hazırlık kitapları, ansiklopedi ve kaynak kitaplar ile yüz temel eser ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 10:15:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İSMAİL HAYAL IP: 88.230.207.xxx Tarih : 17.09.2008 23:16:35

GÜYAD'ı bu anlamlı yardımlarından dolayı tebrik ediyorum. Ve ayrıca yapılan tüm yardımlarda nakliye ücreti almayan ve yanımızda olan GÜYAD gönüllüleri EDO EMANET Edip Ceylan'a, LÜKS GÜMÜŞHANE sahibi Sebahattin ÇİMEN'E ve YEŞİL GÜMÜŞHANE SEYAHAT'e en kalbi teşekkürlerimi sunarım. İsmail HAYAL (GÜYAL İL TEMSİLCİSİ)