8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHANE

GÜYAD'tan 2 bin 350 öğrenciye çanta

Merkezi İstanbul Ümraniye’de bulunan Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜYAD) bu yılda Gümüşhane’yi unutmadı.

2007–2008 Eğitim Öğretim yılında Gümüşhane’de ilköğretim birinci sınıfına kayıt olan 2 bin 350 öğrenciye okul ve beslenme çantaları GÜYAD tarafından hazırlandı ve Gümüşhane’ye ulaştırıldı. Geçtiğimiz yıl öğrencilere kışlık bot ve parke veren GÜYAD bu yıl okul çantası ile öğrencileri sevindirdi. GÜYAD tarafından Gümüşhane’ye ulaştırılan çantalar, İl Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce’ye teslim edilerek, Gümüşhane ve ilçelerinde ilköğretim birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere dağıtıldı.

GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, Gümüşhane’yi hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek, “GÜYAD olarak Gümüşhane’miz öğrencilerine az da olsa bir katkı sağlamışsak kendimizi bahtiyar addedeceğiz. 2007–2008 Eğitim Öğretim yılının tüm Gümüşhanelilere ve yavrularımıza hayırlar ve başarılar getirmesini temenni ederim.”

GÜYAD Gümüşhane İl Temsilcisi İsmail Hayal yaptığı açıklamada ise, “GÜYAD olarak Gümüşhane’mize her alanda katkıda bulunmaya gayret ediyoruz. GÜYAD İstanbul’da bulunan Gümüşhanelilerin sesi, kulağı, eli olurken doğduğumuz yerlere de ilgisiz kalamayız. Her eğitim öğretim yılında Gümüşhane’mizin yarınları olan öğrencilerine az da olsa katkılarımızı sürdüreceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 13:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alaattin altınok IP: 88.241.101.xxx Tarih : 22.09.2007 23:08:48

Yardım için katkı sağlayan herkesten ALLAH razı olsun