7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

GÜYAD'tan anlamlı yardım

Merkezi İstanbul’da bulunan Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜYAD), Gümüşhane Devlet Hastanesine 28 bin YTL değerinde eforlu EKG ünitesi yaptırdı.

Hastane yönetiminin katkılarından dolayı GÜYAD, Cevat Söğüt ve Osman Akgül’e verilmek üzere hazırlanan plaketlerini alan GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, amaçlarının Gümüşhane’nin başta eğitim, sosyal ve kültürel alanlarında tespit edilen sorunları elinden geldiğince gidermeye çalıştığını söyledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Cemalettin Atalay, Başhekim Yardımcıları Fatih Yavuz ve Engin Pehlivan, Hastane Müdürü Hami Özçubukçu, Hastane Müdür Yardımcısı Zikri Demir, GÜYAD Yönetim Kurulu Üyesi Selami Hayal ve Gümüşhane İl Temsilcisi İsmail Hayal’ında hazır bulunduğu törenle plaketini alan başkan Söğüt; “Ortak paydamız olan Gümüşhane’mize bir vefa borcumuz var. O yüzden bu vefa borcumuzu böylesi hayırlı çalışmalarla ödemeye çalışıyoruz. GÜYAD olarak bu şehrin derdini kendimize dert edindik. Katkıda bulunan Cevat Söğüt ve Osman Akgül’e en derin şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Devlet Hastanesi Başhekim Cemalettin Atalay; ise “GÜYAD’ın öncülüğünde bilhassa hastanemizde eksikliğini duyduğumuz alanlarda yapılan yardımları çok manidar buluyoruz. Tahsin Söğüt’ün şahsında yardımda bulunanlara sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 14:58:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?