6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Halk Bankası şubesi yenilendi

Gümüşhane'de 36 yıldır faaliyet gösteren Halk Bankası hizmet binası yenileyerek tekrar hizmete açıldı.


Geçtiğimiz aylarda Şoförler odasına ait binaya geçici olarak taşınan ve mevcut binasında tadilata giderek yenileyen Halk Bankası'nın açılış törenine banka Genel Müdür Yardımcıları Dr. Şahap Kavcıoğlu ve Yunus Esmer de katıldı.


Açılış nedeniyle Atatürk Caddesindeki binada düzenlenen törende bir konuşma yapan Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şahap Kavcıoğlu, Halk Bankası'nın kuruluşun 70. yılında böyle bir tören yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, "Türkiye'deki bankacılık piyasasında Halk Bankası kendine yakışır bir yer almakta. Bankamızın çağdaş biz hizmet vermek için organize edilmiş bir şube yapısı var. Her kesimden müşterimize daha yakın, daha kaliteli, daha iyi hizmet edebilmek için oluşturduğumuz müşteri hizmet ekipleriyle daha hızlı ve daha kaliteli hizmet edebilecek bir yapı oluşturduk" dedi.


Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise yaptığı konuşmada uzun yıllardır Gümüşhane'liye hizmet veren Halk Bankası'nın modern bir yapıya kavuşturulmasından mutlu olduklarını söyledi. Canlı, Genel Müdür Yardımcılarından Gümüşhane'li insanların borcuna sadık insanlar olduğunu, bu nedenle yaşanılan bazı zorluklar için katkı istedi.


Vali Enver Salihoğlu, güleryüzlü ilişkiler ve güleryüzlü davranışların 21. yüzyılda dünyada en çok beklenen bir davranış olduğunu belirterek; "İster kamu kuruluşları olsun, ister diğer kuruluşlar olsun vatandaşlarımız buralarda hoşgörü ve güleryüz ortamı içerisinde hizmet almak istiyorlar. O nedenle güzel, temiz mekanlarda güleryüzlü personelle halkımıza hizmetin sunulması bütün kamu kuruluşlarının, özel kuruluşların, toplumla ilişkisi olan bütün kuruluşların görevi olmalıdır. Bu anlayışı benimsemeleri çağdaş bir anlayış biçimidir" şeklinde konuştu.


Bankanın asli görevinin, esnafa, sanatkara, tüccara, kobilere destek sağlamak olduğunu da vurgulayan Salihoğlu, Gümüşhane ilinde borç ödeme anlayışının çok iyi durumda olduğunu, Gümüşhane'li esnafın borcuna sadık olduğunu söyledi. Salihoğlu: "İstatistiklere baktığımızda, diğer illerle mukayese edildiği zaman Gümüşhane'li esnafımızın borcunu ödeme konusunda iyi durumda olduğunu görüyoruz. Gümüşhane'liler diğer konularda olduğu gibi, borcunu ödeme noktasında da son derece güvenilir insanlardır" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından kurdela kesilerek banka gezildi.


Törene, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Banka Genel Müdür Yardımcıları Dr. Şahap Kavcıoğlu, Yunus Esmer, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, Ağır Ceza Reisi Hikmet Şen, Vali Yardımcıları Soner Şenel ve Mehmet Demiral, Emniyet Müdürü Kamil Şanlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, çok sayıda kamu kurum müdürü ve esnaf katıldı.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 17:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?