2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜMÜŞHANE

Harşit'e uçan minibüs sır oldu

Gümüşhane’de 24 Nisan akşamı Harşit Çayı’na uçan minibüs sürücüsünün cesedini bulmak için yeniden çalışma başlatıldı. Dalgıçların yaptığı aramalar sonucunda minibüse rastlanamadı.

Erzurum’dan Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği’nden getirilen 3 kişilik dalgıç ekibi ve özel eğitilmiş köpekleriyle birlikte, olay mahallinden başlayarak Gümüşhane-Torul arasındaki 30 kilometrelik güzergah üzerinde Harşit Çayı’nda minibüs sürücüsü Mürsel Çimen’in cesedini didik didik aradı.

Sivil Savunma Müdürü Mahmut Kandemir, "Ne yazık ki Mürsel Çimen’in cesedini tüm aramalara rağmen bulamadık. Üç dalgıç ve bir özel eğitilmiş köpekle birlikte her çalı dibi, her taş kovuğu arandı, bulamadık" dedi. Sivil Savunma Müdürü Kandemir aramaları birkaç gün daha sürdüreceklerini, cesede ulaşılamadığı takdirde arama çalışmasına ara verileceğini ifade etti.

Kandemir, Mürsel Çimen’in ailesiyle görüşülerek Harşit Çayı’nın sularının iyice azalmasının bekleneceğini, bunun da Temmuz ve Ağustos aylarını bulacağını sözlerine ekledi.

Gümüşhane’de 24 Nisan akşamı, içerisinde Fatma Çimen (24), Sultan Tosun (28), Metehan Tosun (6), Edanur Çimen (5), Meryem Çimen (20) ve Oğuzhan Tosun’un (7) bulunduğu Mürsel Çimen idaresindeki minibüs Harşit Çayı’na uçmuş, 6 kişinin cesetleri bulunurken sürücü Mürsel Çimen’in cesedi ise tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 14:28:06
Güncelleme :21 Mayıs 2005 Cumartesi 14:44:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?