5
Mayıs
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Hayırsever işadamına plaket

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Belediye hizmetlerine katkıda bulunan hayırsever işadamı Ahmet Zent'i makamında kabul ederek, teşekkür plaketi verdi. 

Başkan Canlı, hizmetlerin yürütülmesinde zaman zaman hayırsever işadamlarının katkı sağladıklarını bunun da son derece güzel ve örnek bir davranış olduğunu belirterek, "Bir süre önce ilimizde bulunan mezarlıklarımıza yeni bir çehre kazandırmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız son aşamaya geldi. Yaptığımız projeler ile mezarlıklarımızın tamamı elden geçirilerek yeniden düzenlendi. Bağlarbaşı mahallemizde bulunan mezarlığın düzenlenmesi çalışmalarına ekonomik anlamda katkı sağlayan hayırsever işadamımız Ahmet Zent beyefendiye şahsım ve halkım adına teşekkür ediyorum" dedi. 

İşadamı Ahmet Zent'te yaptığı açıklamada imkanı olan herkesin çeşitli alanlarda sunulan hizmetlere katkı sağlamaları çağrısında bulundu.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2006 Perşembe 16:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 195.175.37.xxx Tarih : 16.09.2006 22:05:50
Hayırlı günler; Gümüşhane ilinin doğal tarihi güzellikleri bölgeye göre çok.Tarihsel gelişimi de incelemeye değer.Hatta tanıtımda işadamlarımızın konuya eğilmesi ile bu turizm cenneti Ülke ve hatta dünya çapında tanıtımı yapılabilir.Ama halkımızın buna önayak olması gerekmektedir.Vilayet, Belediye , Kamu Kurum ve Kuruluşlarla birlikte el ele vererek tanıtımlar yapılmalıdır. Buna Kamu Kuruluşlarının da şeffaf ve temiz yönetilmeleri ile olacaktır.Kamu Kuruluşlarından ÇEDAŞ İl Müdürlüğünde son aylarda garip olaylar yaşanmaktadır. Sürekli müdürler değişmektedir. Acaba bu değişmelerin altında siyasi oyunlar mı vardır yoksa teftişler mi? Hatta halk arasında çekler konuşulmaktadır. Bu konular acaba doğrumudur?