5
Mayıs
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Hırsızlık zanlıları yakalandı

Gümüşhane'de şüphe üzerine arama yapılan bir araçta çeşitli illerde hırsızlık suçundan arandıkları kaydedilen 2'si bayan, 4 kişi yakalandı.
Devriye gezen emniyet görevlilerinin Gümüşhane Tüneli yakınlarında park halindeki 34 KBD 80 plakalı otomobilden şüphelenmeleri üzerine, araçta bulunan 4 kişinin kimlik kontrolleri yapıldı. Kimlikleri sahte çıkan şahıslar, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

Burada yapılan sorgularında erkek kıyafeti giymiş olan Fatma G.'nin (26) Ankara'da hırsızlık suçundan, Sebahat G'nin (28) İzmir'de gasp suçundan, İlyas G.'nin (21) çeşitli illerde 4 hırsızlık suçundan ve Mehmet E.'nin (18) de yine çeşitli illerde 4 hırsızlık suçundan arandıkları belirlendi. Gözaltına alınan şahıslar, yapılan sorgularından sonra adliyeye sevk edildi. 

Öte yandan, Gümüşhane Emniyet ekiplerince yapılan sabit yol uygulamasında da 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Gümüşhane'nin Daltaban Mahallesi Hastane mevkiinde yapılan kontroller sırasında E.S.'nin (36) kullandığı 61 EF 936 plakalı otomobilde yapılan aramada, sürücüye ait 14'lü tabir edilen 1 tabanca ile tabancaya ait 1 şarjör ile 8 adet mermi ele geçirildi.
Olaylarla ilgili soruşturmalar sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2006 Perşembe 06:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?