7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

İl Özel İdare'de atamalar

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, kurum bünyesinde oluşturulan birim müdürlüklerine atamaların yapıldığını söyledi.


İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı toplantılarında aldığı karar gereği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesinde oluşturulan 11 birime atamaların Vali Enver Salihoğlu’nun onayı ile yapıldığı öğrenildi. İl Genel Meclisinin aldığı karar doğrultusunda oluşturulan 11 yeni birime atamaların yapıldığını söyleyen Yalçın;“Meclisimizin aldığı karar doğrultusunda kurumumuz bünyesinde oluşturulan 11 birime atamaları Valimizin olurları ile yaptık. İmar ve Kentsel İyileştirme, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Mali Hizmetler, Tarım Hizmetleri, Sağlık İşleri Birimi, Yazı İşleri ve Kararlar, Destek Hizmetleri, Yol ve Ulaşım Hizmetleri, Ruhsat ve Denetim Hizmetleri ile Merkez İlçe Özel İdare Müdürlüğü için kurumumuz bünyesinde daha önce çeşitli şube müdürlükleri yapmış personelimizden atama yaptık” dedi.
Genel Sekreter yardımcılığı kadrosuna ise İl Özel İdare Müdürü Bayram Akçay’ın atandığını söyleyen Yalçın, birimlerin oluşturulması ile norm kadro esaslarına uygun olarak çalışmaların yeninden yönlendirileceğini söyledi.


Yeni atanan birim müdürleri şu şekilde oldu: Genel Sekreter Yardımcılığına Bayram Akçay, İmar ve Kentsel İyileştirme Birim Müdürlüğüne Osman Yener Kızılet, İnsan Kaynakları ve Eğitim Birimi Müdürlüğüne Şükrü Bektaş, Mali Hizmetler Birim Müdürlüğüne A. Vahip Uçar, Tarım Hizmetleri Birim Müdürlüğüne Selahattin Kocaman, Sağlık İşleri Birim Müdürlüğüne Recep Demirkıran, Yazı İşleri ve Kararlar Birim Müdürlüğüne Erol Nazır, Destek Hizmetleri Birim Müdürlüğüne Hasbi Şahinöz, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Birim Müdürlüğüne Ekrem Akdoğan, Ruhsat ve Denetim Hizmetleri Birim Müdürlüğüne Zeynel Abidin Keleş, Merkez İlçe Özel İdare Müdürlüğüne Yusuf Uçan atanırken, Hukuk İşleri müşavirliğine Cengiz Kesler görevlendirildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 15:21:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?