7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

İş adamına teşekkür belgesi

Gümüşhane Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayında tertiplenen iftar çadırı projesine katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür belgesi veriliyor.

İftar programı uygulamasına son yıllarda hayır sever vatandaşların büyük destek verdiklerini ifade eden Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “Belediye olarak Mübarek Ramazan aylarında muhtaç vatandaşlarımıza yönelik iftar programları düzenliyoruz. Bu hayırlı hizmette bir çok hayır sever vatandaşımız bizimle birlikte bu iftar programına katkı yapmak istediler. Bu hayırseverlerden biri de hemşehrimiz sayın Ahmet Olgun beydir. Kendisine bu katkısı için bu teşekkür belgesini verirken hayırlı hizmetlerinin devamını beklediğimi ifade etmek isterim.”dedi.

Çalışmalarını Ankara’da sürdüren işadamı Ahmet Olgun, bu tür hizmetlere katkının çok hayırlı bir hizmet olduğunu belirterek bundan sonraki yıllarda da katkılarının devam edeceğini söyledi.

Öte yandan işadamı Ahmet Olgun’un, İnönü Mahallesi Mordut mevkiinde meydana gelen heyelan sonrası yapımına başlanan alternatif yol çalışmaları çerçevesinde inşa edilen köprüye 50 bin YTL katkı yaptığı bildirildi.

Yeni yapılan köprünün kirişlerini ödeyerek kalıcı bir hizmet yapmak istediğini vurgulayan Gümüşeli İnşaatın sahibi işadamı Ahmet Olgun, okula, camiye, çeşmeye, köprüye yapılan harcamaların hayırlı birer hizmet olduğunu dile getirdi.

Ahmet Olgun şöyle devam etti: “Aslında buraya gelirken aklımda böyle bir destek vereceğim hakkında bir düşüncem yoktu. Ama Sayın Başkanın yeni köprü çalışmasını duyduğum zaman bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündüm. Bu yol tarihi ipek yolu. Bu yolun heyelan, sel gibi durumlarda kapanmaması, alternatif yollar yapılması çok önemli bir çalışma.”

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 16:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?