7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

İşte Gümüşhane'nin Kasparov'u

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Gümüşhane Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği ikinci sınıf öğrencisi Emre Enez, Trabzon KTÜ'de yapılan satranç turnuvasında şampiyon oldu. Enez'in şampiyon olması Gümüşhane Mühendislik Fakültesi'nde sevinçle karşılandı. 

12-13 Mayıs tarihleri arası Trabzon KTÜ'de düzenlenen 27. Spor Şöleni Satranç Turnuvası'na katılan toplam 65 sporcu arasından şampiyon olmayı başaran Enez, şampiyonluk kupası aldı. 16 Fakülte ve 5 Meslek Yüksek Okulu'nun katıldığı Satranç Turnuvası'nda Gümüşhane'yi temsil eden Enez, yarışmalarda çok zorlandığını belirterek, turnuva öncesi 15 gün boyunca satranç üzerinde çalıştığını söyledi. 

7 yaşından beri satranç oynadığını kaydeden Emre Enez, “Trabzon KTÜ'de yapılan Satranç Turnuvası'nda çok zorlandım. 7 yaşımdan beri satranç oynamama rağmen, turnuva öncesi 15 gün boyunca yalnızca satranç oynadım. Turnuvalara çok iyi hazırlanmama rağmen çok zorlandım. Turnuvalar İsviçre sistemi ile yapıldı. Zorlanmamda bununda hayli etkisi oldu. Yarışmaları kazandığım için çok mutluyum. Beni en çok mutlu eden ise, 4 yıldır şampiyon olan arkadaşımızı yenerek, şampiyonluğu kazanmak oldu” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 15:23:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?