7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

İşte turnuva sonuçları

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Badminton Cumhuriyet Turnuvası” sona erdi.

Aydın Doğan Kapalı Spor Salonu’nda yıldızlar ve gençler olmak üzere 2 kategoride düzenlenen turnuvaya, Gümüşhane'deki okullardan 35 kız ve 43 erkek olmak üzere 78 öğrenci katıldı.

Turnuvada, gençler kategorisinde Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesinden Fatmanur Tosun birinci olurken, kızlar yıldızlar kategorisinde ise Atatürk İlköğretim Okulundan Zehra Karanan birinci oldu. Erkekler gençler kategorisinde Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesinden Hasan Öztürk birinci olurken, yıldızlar kategorisinde ise, Işıl Sema Doğan İlköğretim Okulundan Yunus Emre Köksalan, birinci oldu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2007 Cumartesi 10:34:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sema aksu IP: 88.251.20.xxx Tarih : 29.01.2008 16:07:16

bu turnuvaya aydın dan bozdoğan lisesi katılmış ve 2.lik kızlarda kazanmıştır ama bi türlü ben bu konunun içinde bunu göremedimbu turnuvaların 4.erkeklerde gene bozdoğamn lisesi almılştr neden ki ben gene bnu göremeim bu yüzden sizi bu konularda kınıyorum.ayrıca bu turnuvaların neden tarihi yok bunu da anlamış deilim doğrusu gene de böyle bi pencere açtığınız için size teşşekkür ediyorum ve benim orada olup olmadığımı araştırmanızı istiyorum lütfen ben sema aksu aydın bozdoğan köşe yazarı --.....