8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHANE

Kadir Topbaş'tan Kelkit'e park

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Gümüşhane´nin Kelkit ilçesinde yaptırılacak olan Mimar Kadir Topbaş Aile ve Çocuk Parkı'nın inşaatı devam ediyor.

Kelkit´in Yardibi mevkiine yapılacak park için ihaleyi alan firma yetkilileri de çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran: " Park bitiminde Kelkitimiz daha güzel olacak. Belediyemiz olarak park yapımına har türlü desteği veriyoruz. Bu vesileyle parkın yapımında değerli katkılarını esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş'a ve bütün emeği geçenlere Kelkitliler adına teşekkür ederim." dedi.

Yaz dönemi kapsamında alt yapı çalışmalarına da hız verdiklerini belirten Başkan Muammer Duran, “Yaz dönemi çalışmaları kapsamında bu yaz çok dolu bir mevsim yaşıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilçemizin en hızlı yapılaşma özelliğine sahip İnönü Mahallesi'nin 50 yıllık alt yapı sorununu çözdük. İlçemizde parke çalışmalarında da 100 bin metrekare parke taşı döşeme başarısına ulaştık.” diye konuştu.

“GENÇLERİN BAŞARILARI BİZLERE MUTLULUK VERMEKTEDİR”

Kelkit Belediyesi'nce OKS sınavında başarı gösteren öğrencileri altın hediye ederek ödüllendirdi.Düzenlenen törende konuşan Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, eğitime destek olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Kelkit'in eğitim ve öğretim sorunlarına elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar başlattığımız uygulamayla bütün OKS ve ÖSS sınavlarını kazanan öğrencilerimize çeşitli ödüller verdik. Öğrencilerimizin başarılı olmasını ve Kelkit'i başarıyla temsil etmelerini istiyoruz. Gençlerimizin başarıları bizleri mutlu etmektedir. Öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyorum."

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2007 Cumartesi 13:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?