7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Kalpazanlara suçüstü!

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde şüphe üzerine takibe alınan 2 kişi, piyasaya sahte para sürerken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz cumartesi günü Giresun'dan Kelkit ilçesine gelen 2 kalpazan, halk pazarında şüpheli hareketleriyle dikkat çekince yakayı ele verdi. Pazarda lahana satan 60 yaşındaki yaşlı kadından alışveriş yaparak karşılığında sahte para veren zanlılardan biri, yapılan ihbar üzerine polis tarafından takibe alındı.

Diğer arkadaşıyla bir araya gelen şahıs, İlçe Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve ekiplerinin başarılı operasyonuyla kıskıvrak yakalandı. Kimlikleri açıklanmayan zanlıların üzerlerinde yapılan aramada 55 adet sahte 50 YTL ele geçirildi. Suçlarını itiraf eden zanlılar, ilçede dolandırdıkları vatandaşları tek tek gösterdi.

Zanlılar, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamanın ardından Kelkit Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 12:21:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tacettin keskin IP: 88.229.15.xxx Tarih : 8.10.2007 23:56:44

o kalpazanlara neden o sahte paraları yedirmiyor bu devlet kolay gecinmenın bır yolu da kalpazancılık oldu galiba.nasıl da saf temiz köylü insanları biliyor kalpazanlar neden bankaya yada kuyumcuya gitmiyorlar.zaten zar zor gecinen köylüye bir de kalpazanlar tokat atacak.o kadın o üç beş lahanayı satarak evinin nafakasını alacak onuda kalpazan kast edecek.ama artık biz köylüler eskisi kadar içine kapanık toplum degiliz?????????kalpazancıklara duyurulur...............