7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Kampanya sonuçlandı

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının öğrencilerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Türkiye genelinde düzenlediği “Ülkemi seviyorum, belgemi alıyorum” kampanyası kapsamında Gümüşhane’de en fazla fiş toplayan öğrencilere hediyeleri törenle verildi. 

Ödüllerin dağıtımı sebebiyle Valilik toplantı salonunda bir tören düzenlendi.
Törende bir konuşma yapan Gümüşhane Defterdarı Sedat Ayyıldız, kampanyaya katılan bin 406 öğrenciye daha önce örnek vatandaşlık kimliği ve yapbozlar verdiklerini, her 100 tane belge getiren öğrencilerin çekilişe katıldıklarını söyledi.
Vali Enver Salihoğlu ise yaptığı konuşmada vergi yaygınlaştırılmasının Türkiye geleceği açısından çok önemli bir olay olduğunu vurgulayarak “Gelir idaresi başkanlığının düzenlemiş olduğu bu önemli çalışmaya katılımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tabii maksat burada hediye dağıtmak değil önemli olan ülkenin kaynaklarının Türkiye ihtiyaçları için harcanmasında herkesin eşit bir şekilde davranmasını sağlamaktır. Maliye bakanlığının ortaya koyduğu bu güzel hediyeleri de kazanmaları bu işin bir tuzu biberi olmaktadır. Öğrencilerimizin bu güzel anlamlı ve hayırlı çalışmalara destek verdikleri için teşekkür ediyorum.”dedi. 

Yapılan konuşmalardan sonra öğrencilere hediyeleri Vali Salihoğlu ve diğer yöneticiler tarafından verildi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 17:37:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?