8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHANE

Kapalı yollar açılıyor

Gümüşhane İl Özel İdaresi ekiplerinin hafta sonu il genelinde yaptığı çalışma sonucu 240 olan kapalı köy yolu sayısı 62'ye düşürüldü.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan ekiplere teşekkür ederek vatandaşların mağdur olmamaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Cumartesi sabah itibarı ile il genelinde 240 köy yolunun kapalı olduğunu hatırlatan Yalçın, bugün itibarı ile merkez ilçede 20, Kelkit ilçesinde 7, Şiran ilçesinde 15, Köse ilçesinde 4 ve Kürtün ilçesinde 16 olmak üzere toplam 62 köy yolunun kapalı olduğunu, çalışmaların devam ettiğini ve yolu açılan bazı köylerde de mahalle yollarında çalışma başlattıklarını ifade etti.

Gümüşhane Meteoroloji Müdürü Nazım Kul, hafta boyunca Gümüşhane'de güneşli bir havanın beklendiğini fakat gerçekleşen yoğun kar yağışı nedeniyle Gümüşhane'nin soğuk bir haftanın içine girdiğini söyledi.

Kul, yapılan tahminlere göre, akşama kadar sürmesi beklenen çok soğuk hava ve gece ayazları konusunda yetkili ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2012 Pazartesi 17:59:41
Güncelleme :20 Şubat 2012 Pazartesi 18:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?