4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHANE

Kar yağışı altında tören

Gümüşhane’de, Haziran ayı içerisinde yapımına başlanan ve 150 milyar lira harcanarak tamamlanan Deredolu Beldesi Belediye binası, yoğun kar yağışı altında hizmete açıldı. Törene katılan Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, "Hizmette aksama olmaz, aksama istemiyorum" dedi.

Deredolu Beldesi Belediye binasının açılış törenine Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Emniyet Müdürü Ali Tom, Kelkit Kaymakamı Avni Akyol, çevre ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte vatandaşlar katıldılar. Doğru Yol Partisi Genel (DYP) Başkanı Mehmet Ağar’ın telefonla katıldığı törende bir konuşma yapan Deredolu Beldesi Belediye Başkanı Önder Baş, binanın yapımına Haziran ayı içerisinde başlanıldığını ve 150 milyar liraya tamamlandığını söyledi. Başkan Baş, binanın yapımında vefat eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina ve İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de maddi destek verdiğini belirtti.

Kar yağışı da olsa hizmetlerin aksamamasının altını çizen Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, "Zorlu bir kış geçiriyoruz. Bu kış şartlarında da olsa belediyelerimizin, valiliğimizin, değişik yatırımcı kuruluşlarımız gereken hizmetleri yürüteceklerdir. Zorlu kış şartlarında vatandaşlarımızın sıkıntı çekmemeleri için her türlü hizmeti yapmaya gayret edeceklerdir. Dün bunun toplantısını yaptık. Köy Hizmetlerimiz de, Karayollarımız da, emniyetimiz, jandarmamız, ilçe kaymakamlarımız halkımızın bu zorlu kış mevsiminde tüm sıkıntılarını çözmek için yapacakları işlerin koordinesini konuştuk. Kışı en az sıkıntılarla geçirmek için alınacak önlemleri görüştük" dedi. Belediyelerin amacının vatandaşına, milletine en iyi şekilde hizmet etmek olması gerektiğini söyleyen Vali Dalmaz, "Vatandaşa hizmet etmekte kusur olmaz. Bekletmek de olmaz. Vatandaşa en iyi şekilde hizmet edeceğiz ve onlara huzurlu ve mutlu bir ortam sağlayacağız" diye konuştu.

Deredolu Belediye binasının hizmete açılmasına DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar ise telefonla bağlanarak "hayırlı olsun" dedi.

gümüşhane
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 16:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?