5
Mayıs
2024
Pazar
GÜMÜŞHANE

Kar yağışı ölüm getirdi

Gümüşhane'de dün gece başlayan yoğun kar yağışı sebebiyle Gümüşhane-Trabzon karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, saat 10.30 sıralarında Gümüşhane'den Torul istikametine gitmekte olan Cemil Özcan'ın (26) kullandığı 29 AL 696 plakalı otomobil, Harmancık Köyü mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 15 metre yükseklikten Harşit Çayı'na uçtu.
Kaza yerine gelen Sivil Savunma ekipleri, otomobil içinde bulunan Halit Zengin'i (38) uzun uğraşlar sonucu araç içerisinden yaralı olarak kurtardı. Araçta sıkışarak kalan sürücü Cemil Özcan'ın cesedi araçla birlikte Torul İlçesi Şoförler Odası'na ait çekiciyle Harşit Çayı'ndan çıkarıldı. Yaralı olarak kurtarılan Zengin, Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olayın duyulması üzerine AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Sabri Varan, Temel Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Galip İncekürk ve Emniyet Müdürü Ali Tom ile birlikte olay yerine gelen Vali Veysel Dalmaz, bir süre kurtarma çalışmalarını yerinde izledi. Vali Dalmaz, araç içerisine sıkışarak hayatını kaybeden Cemil Özcan'ın vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Kaza haberini alan ekiplerimiz çok kısa süre içerisinde olay yerine intikal etmişlerdir. Yapılan çalışma sonucunda bir vatandaşımızı yaralı olarak kurtarmayı başardılar. Ancak diğer vatandaşımızı araç içerisinde sıkışması sonucu ne yazık ki sağ olarak kurtaramadık" dedi.
.
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2006 Pazartesi 16:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?