6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Karabükspor'da çifte hazırlık

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor oynadığı 3 maçta aldığı 2 mağlubiyet sonrası ara vermeden hafta sonu oynayacağı Manisaspor ve Fortis Türkiye Kupası'nda oynayacağı Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.


Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Güngören Belediyespr karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası antrenman sahasında futbolcuları ile yaklaşık 10 dakika konuşan Teknik Direktör Turgut Uçar, "Giresunspor ve Karşıyaka maçlarına göre Güngören karşısında çok etkili oynadık. Çok bariz gol pozisyonlarımız oldu. Direkte patlayan şutlarımız oldu. Kısacası bizim atamadığımızı onlar attı" dedi.


Ligin ilk haftalarında arzu edilen puanları toplayamadıklarını ancak, Bank Asya Ligi'nin uzun bir maraton olduğunu belirten teknik Direktör Turgut Uçar, "Lig daha yeni başladı. Kaybettiğimiz puanları toplayacak ve telafi edecek bir gücü var Karabükspor'un. Biz yeni bir takımız. Bank Asya Ligi'ne yeni çıktık ve yeni transferlerimiz var. Tabii ki ilerleyen haftalarda çok daha oturmuş bir kadroya sahip olacağız.

Bu sezon ligi ilk 10 arasında bitirme hedefi olan bir takımı arzu ettiği yere mutlaka çıkaracağız. Bank Asya Ligi'ne adapte olduktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Karabükspor'a yakışan budur zaten. Bank Asya Ligi kolay bir lig değildir. Bu lige her yönüyle, şehir olarak, taraftar olarak adapte olmamız lazım gerekiyor. Taraftarımız bize güvensiz, takımına güvensin ve desteğini bırakmasın. Manisa ve Trabzon maçları var önümüzde. Biz hiçbir takımı ne büyütüyoruz ne de küçümsüyoruz. Kendi oyunumuzu oynadıktan sonra oralardan galip çıkacak durumdayız" diye konuştu.


Hafta sonu Manisspor ve önümüzdeki hafta içinde Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzon ile karşılacak olan Kardemir Karabükspor Cuma gününe akdar çalışmalarını kendi tesislerinden çift idman, taktik ve teknik ile hücüm ağırlıklı olarak çalışacak. Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Feridun Tankut, ligin ilk 3 haftasında alınan kötü sonuçlar karşısında, "İşte zor günler diye bu günlerden bahsediyorduk. Şimdi birlik olma, inançlı kalma zamanı ve uzun lig sürecinde zorlukları aşmalıyız,inancımızı yitirmeden yolumuza devam edeceğiz. Geldiğimiz yeri unutmadık. Burası Süper Lig'den daha zor bir grup. Dişe diş bir mücadelenin verildiği Bank Asya Ligi'nde bizi zor günler bekliyor.

İşte bu zor günler diye söylediğimiz yerler aldığımız mağlubiyetlerdir. Bugünler, birlik olma, inançlı kalma zamanı, bu uzun lig süreci içinde tökezletmek isteyenler çıkabilecektir. Olayları saptırmadan doğrularda buluşarak zor günleri aşacağız, onun için görev başındayız. Yılmak, pes etmek bizim anlayışımızda yok, daha çok
çalışmak, hataları tespit etmek, önlemleri almak ve inançlı bir şekilde uzun lig sürecinde zorlukları göğüsleyerek yola devam etmekle başarıyı yakalayacağımızdan şüphem yok" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 17:53:32
Güncelleme :16 Eylül 2008 Salı 17:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?