4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜMÜŞHANE

Karla kaplı sahayı yöneticiler temizledi

Türkiye 3. Futbol Ligi’nde oynanan Gümüşhanespor-Giresunspor maçı öncesinde karlı kaplı olan saha, Gümüşhanespor yönetim kurulu üyelerinin de yardımıyla, görevliler tarafından temizlendi.

Karşılaşma öncesi sahayı kontrol eden maçın hakemi Barış Kezer, karla kaplı olan sahanın temizlenmesini istedi. Bunun üzerine Gümüşhanespor yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Turan, Müdür Yardımcısı Burhanettin Kaya ile çok sayıda görevli, sahayı kardan temizledi. Temizlenen kar, kamyonetlerle saha dışına taşındı. Kar temizleme çalışmaları sürerken, bir taraftan da saha çizgileri görevliler tarafından çizildi. Karşılaşma kar temizleme çalışmaları nedeniyle 20 dakika geç başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Turan, karla kaplı olan sahanın büyük bir bölümünün Gümüşhane Lisesi pansiyonunda kalan öğrenciler tarafından temizlendiğini, ancak sahanın temizliğinin yetiştirilemediğini söyledi.

Karşılaşma sonrası Gümüşhanesporlu futbolcular ve taraftarlar, maçın hakemine tepki gösterdiler. Polis kordonu altına alınan hakem triosu, yaklaşık 5 dakika orta sahada bekletildi.

GÜMÜŞHANE (İHA) -
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 11:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?