6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Kayakçılarımız milli takım kampında

Gümüşhane Gençlik Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz, Gümüşhane’den üç sporcu ve bir yardımcı antrenörün kayak milli takımı ile kampa katıldığını söyledi.

Bayansalduz yaptığı açıklamada, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığının 2008 yılı faaliyet programında yer alan ve 18-27 Aralık 2008 tarihleri arasında Erzurum Palandöken kayak merkezinde Milli Takım antrenörü nezaretinde gerçekleştirilen kampa Gümüşhane’den bir yardımcı antrenör ve 3 sporcunun katıldığını belirtti.

İl Müdürü Bayansalduz açıklamasında, “İlimizde ilk defa Kayak Milli Takımına yardımcı antrenör olarak çağırılan Ertürk Yakut, sporcu olarak çağırılan Yunus Avşar Yılmaz Emre Yakut ve Esma Genç’in milli takım düzeyine gelmesinde desteklerini bizden eksik etmeyen Valimiz Enver Salihoğlu’na ve Kayak Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi Bayram Yakut’a, Kayak antrenörlerimiz Ertürk Yakut ile İsrafil Aslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 11:16:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
günselmeydan IP: 85.106.57.xxx Tarih : 3.01.2009 21:08:01

Sayın :A.F .K.ANADOLU LİSESİ Öğretmeni İsrafil Arslan;aÖĞRENCİLERE GÖSTERDİĞİ İLGİ,hedeflere ulaşmalarında önderlik ettiğinden dolayı teşekkür ediyor ,başarılarını devamı nı diliyorum. Ş U BİR GERÇEK Kİ gerçek eğitimci yüreklendiren ,yönlendiren ,azmettirendir.Körelten ,bezdiren ,kaybettiren değildir.Benim diyerek kaybettiren eğitimciler bu sersenişleri duyup kendilerinin yapması gerekenleri yaparak kaybettirdiklerini kazanmaları biz eğitimcilerin arzusu olduğunu bilsinler istedim.Gmeydan