7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Kaymakam fabrika ziyaretinde

Gümüşhane’nin Şiran ilçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit Şiran’ın lokomotif görevini üstlenen iki fabrikada incelemelerde bulundu.


Şiran Süt. A.Ş. ve Sultan Pestil-Köme üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Özyiğit, firma genel müdürü Bekir Kara, Yönetim kurulu üyesi Abdulbaki Kara ve Şiran Süt A.Ş. Gıda Mühendisi Recep Gürer’den tesisler hakkında bilgi aldı.


Kaymakam Özyiğit, Şiran Süt A.Ş’nin ilçede önemli bir konumunun olduğunu ve ekonomik anlamda Şiran’a büyük katkısının olduğunu belirtti. Özyiğit daha sonra Sultan Pestil Köme Tesislerini inceleyerek tesisin hijyen koşulları ve üretilen ürünlerin kalitesi hakkında detaylı bilgi aldı. Pestil herlesinin Şiran dışında da bayiler aracılığı ile tanıtılması ve pazarlamasının yapılması konusunda firma yetkililerine önerilerde bulunan Kaymakam Özyiğit, bu tip tesislerin ilçenin ekonomik ve sosyal gelişmesinde büyük önem taşıdığını söyledi.


Şirketin Pazarlama ve Satış’dan sorumlu yöneticisi Abdulbaki Kara ise Pestil herlesinin önce Şiran ilçesinde günün belli saatlerinde satışa sunulacağını ve daha sonra da il dışında bu uygulamanın ileriye dönük olarak uygulamaya konulacağını belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:10:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?