6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Kaymakam'a hüzünlü veda

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazetede yayımlanan atama kararnamesi ile Bolu’nun Mengen ilçe Kaymakamlığı’na atanan Gümüşhane’nin Şiran ilçe Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer için Şiran Belediye Başkanlığınca veda yemeği düzenlendi.


Şiran Yeni Düğün salonunda düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yılmazer, Şiran Belediye Başkanı Hüseyin Koyunoğlu, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.


Veda yemeğinde bir konuşma yapan Şiran Belediye Başkanı Hüseyin Koyunoğlu, yaptığı duygusal konuşmada yer yer gözyaşlarına hakim olamadı.


Şiran Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer ise 26 Ekim 2005 tarihinde başladığı görevini gönül rahatlığı içinde tamamlamanın haklı gururunu yaşadığını söyledi. Yaklaşık üç yıl devam eden görev süresince yaptığı çalışmalardan kısaca bahseden Üçer, Şiran’ın en büyük hayallerinden birisi olan Yüksekokul’un açılması ve bina temini noktasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Üçer’e plaket takdimi yapıldı.
Şiran Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, bu sabah erken saatlerde ilçeden ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 13:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?