7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Köse Kaymakamı göreve başladı

İçişleri Bakanlığı’nın son Kaymakamlar kararnamesi ile Samsun’un Ayvacık ilçesinden Gümüşhane’nin Köse ilçesine atanan Kaymakam Metin Esen, görevine başladı. 

Göreve başlayan Kaymakam Esen, Köse’yi çok beğendiğini belirterek, devlet imkanları doğrultusunda Köse için elinden geleni yapacağını kaydetti. Esen, Köse’nin şirin bir ilçe olduğunu kaydederek, ilçede sürmekte olan yatırımların takipçisi olacağını söyledi. 

Metin Esen Kimdir? 

1972 yılında Çanakkale’nin Biga İlçesinde doğdu. İlköğretimini Çanakkale, Ortaöğretimini Kırklareli’nde tamamladı.1999 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetim Bölümünden mezun oldu. 2003 Yılında Burdur Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı.Staj süresince Çankırı ili Orta İlçesinde Kaymakam vekilliğinde bulundu.Bir yıl süre ile bilgi , görgü ve İngilizce devlet sistemi hakkında incelemede bulunmak amacı ile İngiltere'de kaldı. 2006 yılında 90. dönem kaymakamlık kursunu başarı ile tamamlayarak Samsun İli Ayvacık ilçesine atanarak 2 yıl görev yapmış olup 2007 kararnamesi ile Köse’ye atanmıştır. Evli iki çocuk babası olan Metin Esen, İngilizce bilmektedir.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 12:18:46
Güncelleme :18 Ekim 2007 Perşembe 12:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?