3
Mayıs
2024
Cuma
GÜMÜŞHANE

Köy Hizmetleri'ne plaket

Köy Hizmetleri Genel Müdürü Ali Altuntaş, Gümüşhane’de bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

Köy Hizmetleri Genel Müdürü Ali Altuntaş, Köy Hizmetleri İl Müdürü Selahattin Varan’ı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Vali Veysel Dalmaz’ı makamında ziyaret eden Altuntaş, il genelinde köy yolları sorununun en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Vali Veysel Dalmaz ise yörede kış mevsiminin zor geçtiğini ancak yapılan çalışmalar sonucu önemli sorunlar yaşanmadığını belirterek, "Köy Hizmetleri’nin yapmış olduğu çalışmalardan çok memnunuz. Yolsuz köyümüz yok. Mevcut yollarda iyileştirme çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Torul, Kürtün ve Şiran ilçelerimiz oldukça engebeli bir yapıya sahip. Bu yıl öncelikli olarak bu ilçelerimizde çalışmalarımız sürecektir" dedi.

Vali Dalmaz, Köy Hizmetleri Genel Müdürü Altuntaş’a Gümüşhane’ye gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Öte yandan, bir grup köy muhtarı Köy Hizmetleri İl Müdürü Selahattin Varan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirten muhtarlar, "Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de kış oldukça yoğun geçti. Ancak kar yağışının durmasıyla birlikte kapanan yollarımız kısa sürede açıldı" dediler.

Köy Hizmetleri İl Müdürü Selahattin Varan ise bu yıl kış sezonuna daha hazırlıklı girdiklerini ifade ederek, "Sezon başında kurduğumuz 30 ayrı ekiple birlikte görev yerlerini belirledik. ’Kapanan köy yolları kar yağışının durmasıyla hemen açılacak’ dedik ve bunu başardık. Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Verilen görevleri aksatmadan yerine getirdiler. Bu çalışmalardan hem köylülerimiz hem de bizler çok mutlu olduk" diye konuştu. Varan, kış boyunca 19 bin kilometrelik köy yolunda kar temizleme çalışması yapıldığını sözlerine ekledi

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 16:30:25
Güncelleme :19 Mart 2005 Cumartesi 17:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?