6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Köyde spor kompleksi

Gümüşhane’nin Köse ilçesine bağlı Oylumdere köyünde, köy derneği ve kaymakamlığın desteği ile spor kompleksi yapılıyor.


Geçtiğimiz ay temeli Köse Kaymakamı Metin Esen tarafından atılan tesisin 17 Temmuz’da bitirilmesi planlanıyor.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kaymakam Esen, Oylumdere köyü derneğinin köyüne yapmış olduğu çalışmaların diğer köylere örnek olması açısından son derece önemli olduğunu, spor kompleksinin tamamlanmasının ardından ilçe ve diğer köyleri birlikte turnuvalar düzenlenebileceğini belirtti. Esen, dernek yönetimi ve köy muhtarlığına teşekkür etti.


Dernek Yönetim kurulu üyesi Yücel Olgun ise köyde yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine yaptırılan spor kompleksinde inşaatın son aşamaya yaklaştığını belirterek, spor kompleksinin açılışını 17 Temmuz’da yapmayı planladıklarını söyledi. Olgun, “Bizler köyümüzde yaşayan çocuklarımızın ve gençlerimizin spor ve oyun ihtiyaçlarını gidermek için bu kompleksi inşa ediyoruz.” dedi.


Gümüşhane’nin Köse ilçesine bağlı Oylumdere köyünde 3 dönüm arazi üzerine yapılan spor kompleksinde; 50x25 metrelik çim futbol sahası, 20x15 metrelik basketbol ve voleybol sahası, 40x25 metrelik barbekü ve 6 adet piknik masası,piknik alanı, 20x15 metrelik 6 adet oyun grubu ve çocuk parkı bulunuyor.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 13:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?