7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Küçük Yasemin tedavi için Ankara'da

Akciğer ve böbrek rahatsızlığı bulunan merkez Yusuf Çiftçi İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Yasemin Kaya, tedavisinin yapılması için Ankara Hacettepe Hastanesi’ne gönderildi. 

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Yasemin’in tedavisi için gerekenin yapılacağını söyledi. 

Yasemin’in tedavisi için yakından ilgilendiklerini belirten Vali Salihoğlu “ Bu kızımızın yapılan teşhislerde akciğer ve böbrek rahatsızlığı tespit edilmiş. Okulların karne tatiline girmesini bekledik. Kaya ailesinin SSK güvencesi var. Ancak, basında çıkan haberler üzerine kamu kurum ve kuruluşlarımız ile hayırsever vatandaşlarımızın da bağışları ile Yasemin adına açılan şartlı hesapta 6 bin YTL nakit var. SSK’nın karşılamadığı ödemeler bu şartlı hesaptan bu da yetmediği takdirde Valiliğimizce karşılanacaktır” dedi. 

Salihoğlu, Yasemin’in Hacettepe’de tedavi göreceği doktorlarla gerekli telefon görüşmelerinin de yapıldığını belirterek “Şu anda Ankara’ya gönderdik. Yol masrafları için de bir miktar ailesine verildi. Kızı9mızın tedavisi için gereken her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2007 Pazar 13:30:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İSMAİL HAYAL IP: 85.99.52.xxx Tarih : 4.02.2007 17:04:06
SEVGİLİ VALİMİZDEN, DESTEK OLAN TÜM GÜMÜŞHANELİ DOSTLARDAN RABBİM RAZI OLSUN. YASEMİN BİZİM İNSANLIĞIMIZIN SEMBOLÜDÜR. ONUN YANINDA OLMAK BİZLERİN BOYUN BORCUDUR. ACİL ŞİFALAR SEVGİLİ YASEMİN. HEPİMİZ SENİN YANINDAYIZ.