7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Kürtün'deki okullara ziyaret

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın, beraberinde Eğitim Öğretim İşlerinden sorumlu Şube Müdürü Mesut Olgun ile birlikte Kürtün ilçesindeki okullarda incelemelerde bulundu. 

Müdür Yalçın, Kürtün İlçesi köylerinde bulunan birleştirilmiş sınıflı okullarda görev yapan öğretmenlerde yaptığı görüşmelerde; "Tarım toplumundan sanayi toplumuna, sanayi toplumundan bilgi toplumuna geçildi ve bu süreçte bizlerin öğrencilerimizi çağın gerekleri ile donatarak, kişilikli, erdemli ve onurlu insanlar olarak yetiştirmeliyiz." dedi. 

Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın daha sonra incelemelerde bulunmak üzere gittiği anaokulundaki öğrencilerle tek tek sohbet etti. İlköğretim okullarında yapılan incelmelerin ardından Kürtün Kaymakamı Ozan Gazel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Namık Karaman'ın da katılımıyla Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri ile birlikte öğle yemeğini yiyen Yalçın; "İnsanlardaki aydınlanmanın içten başlamaktadır. Bu da eğitimle sağlanabilir. Bu yüzden de en büyük hazinemiz olan çocuklarımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi için hepimizin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi ve bu sorumluluk duygusu ile çok çalışılması gerekir."diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 12:31:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?