6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Maganda kurbanı gurbetçi defnedildi

Gümüşhane'nin Şiran ilçesine bağlı Akbulak köyünde 28 Haziran gecesi yapılan düğünde havaya ateş açılması sonucu hayatını kaybeden 37 yaşındaki gurbetçi Aydın Cırıtçı'nın cenazesi, kendi köyü olan Selimiye'de toprağa verildi.


Aydın Cırıtçı'nın cenazesi bugün Şiran Devlet Hastanesi morgundan alınarak ilçeye bağlı Selimiye köyüne götürüldü. İlk önce ailenin kaldığı eve götürülen cenaze, daha sonra köy meydanına getirildi. İkindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına ilçe merkezi ve köylerden çok sayıda vatandaş katıldı. Aydın Cırıtçı'nın cenazesi, daha sonra kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazı öncesinde Aydın Cırıtçı'nın eşi Nevim, çocukları Halil (18) ve Güllü'nün (16)
feryatları, vatandaşlara duygulu anlar yaşattı.


Gümüşhane'nin Şiran ilçesine bağlı Akbulak köyünde 28 Haziran gecesi yapılan düğüne katılan Aydın Cırıtçı, bir şahsın havaya ateş açması sonucu yaralanmış, kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Fırat Hancıoğlu ile Hatice Aydıner'in düğününde meydana gelen olayda Halil İbrahim Sönmez, İsa Yıldız, Ahmet Yıldız, İsa Demir, İsmail Toygun, Mutlu Aydın (19), İbrahim Kaya (18), Mafak Demir (53), Tolgahan Kalaycı ve Batuhan Kalaycı (19) da yaralanmıştı.

..
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 20:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?