7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Memur-Sen terör olaylarını kınadı

Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Veli Ağaç, son günlerde yaşanan terör olayları sonrası Ramazan Bayramı'nı yaslı geçirdiklerini belirterek, şehitlerin kanlarının asla yerde kalmayacağını söyledi.

Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Veli Ağaç, PKKlı teröristlerin şehitlerin kanlarıyla boğulacaklarını söyleyerek, hiçbir gücün toplumu silahla korkutarak bir şey talep edemeyeceğini kaydetti.

Ağaç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Türkiye'de Ekim ayı ile birlikte yeniden körüklenen terör olayları, evlatlarımızın kanını dökmeye, yüreklerimizi yakmaya devam ediyor. Şehitler, geride asla yalnızca acı değil, asla yalnızca gözyaşı değil, aynı zamanda güçlü bir iman ve vatan sevgisi şuurunu, bir zafer inancını bize miras bırakıyorlar. Zafer elbette ve daima milletimizindir. Türkiye terörü ve teröristi daha ilk ihanetinde tanımış, onun iğrenç yüzünü de, içini de görüp, tüm kurumlarıyla ve halkıyla birlikte gerilmiş bir yay gibi karşısında yer almıştır. Bugün ise halkımız, oğullarının, akrabalarının PKK terör örgütü katillerince şehit edilmesi karşısında çok daha bilinçli ve kararlıdır. Artık teröristi de, arkasındaki Avrupalı veya okyanus ötesi emperyalist güçleri de görüyor, alçakça emellerini çok daha açık bir şekilde tanıyoruz. Kimse bizi silahla korkutarak, tehdit ederek, bizden bir şey talep edemez de alamaz da. Bu ister terörist PKK olsun, ister emperyalist ABD, ister Siyonist İsrail. Kimse milletimizin masum fertlerinin, yahut toplumumuzun bir kesimin masum temel insani taleplerini bahane ederek teröre de başvuramaz.

Elbette ki masum insani talepler, çocuk öldürücü bir vahşetle, terörle, milletimizin ezeli ve ebedi düşmanlarıyla işbirliği yaparak dile getiremezler. Aksine bu tür vahşi saldırılar, masum insanların meşru hak ve adalet beklentilerini maskelemeyi ve onları 'Medeni Türkiye'nin nimet ve imkanlarından mahrum bırakmayı hedeflemektedir. Önce 12 vatandaşımızı, daha sonrada iki ayrı olayda 14 askerimizi şehit eden katillere de, onları yeniden üzerimize saldırtan büyük patronlarına da lanet okuyor, döktükleri kanda boğulacaklardır diyoruz. Şehitlerimizi bu mübarek günlerde cennete uğurlarken, katilleri, zalimleri, İslam'ın ve insanlığın düşmanlarını lanetliyoruz. Tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2007 Pazartesi 12:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?