6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

MHP'li Başkan AKP'ye geçti

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Yakup Turgut, MHP'den ayrılarak 29 Mart yerel seçimlerine AK Parti ile gitme kararı aldı.

Turgut, AK Parti'nin 6 yıldır ortaya koyduğu üstün hizmet anlayışının klasik siyaset kalıplarını yerle bir ettiğini belirterek, 'Aklın yolu bir' dedi. Turgut, kararı almasında Özkürtün halkının ve muhtarların taleplerinin etkili olduğunu ifade ederek, hizmet için önümüzdeki 5 yılın atılımlar dönemi olacağını yineledi.

Turgut'un aday başvurusunu alan AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Yusuf Özgün ise, kararın hayırlara vesile olmasını dilerken, hedeflerinin il, ilçe ve belde belediye başkanlıklarının tümünü kazanmak olduğunu söyledi.

Öte yandan Köse Belediye Başkanı Nusrettin Kesler'in AK Parti'den aday olması yönündeki girişimlerin sonuçsuz kaldığı, Kürtün'de ise mevcut başkan Arslan Kılıç'ın AK Parti'ye katılımı için girişimlerin devam ettiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 17:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemal YILMAZ IP: 88.249.65.xxx Tarih : 21.12.2008 16:05:29

Evet Yakup Başkan AKP ye geçmiş AKP de bunu kabul etmiş, eğer bu yorum burda yayınlanırsa ben kürtünle ilgili her habere destek vercem; Arkadaşlar Yakup Başkan ve Aslan Başkan birisi kürtün birisi Özkürtün Belediye Başkanları , Yıllardır Belediyeleri çalışmıyor, sadece eğlence gecelerinde, Almanyada, fransada, yaylada baş rölde olan bu kişilere bu kürtün satıldımı? Halka hizmet sıfır, Belediyeyi unuttu halk, Uyanan ve AKP hizmetini Devlet Kurumlarında gören ve AKP yi destekleyecek olan Kürtün hlkının önüne kişiye çalışan daha önce denenmiş ve hala denenmekte olan bu kişileri aday olarak çıkarılmamasını bekliyoruz, Bu millet bu kadar ucuz olmamalı, İlçe ve İl yöneticileri halk AKP yi istiyor ama lütfen bunları aday göstermeyin, yazık olur memleketimize..