6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Milletvekili Aydın'dan GİKDER'e ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği'ni(GİKDER) ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Yusuf Özgün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mithat Uçan, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve GİKDER Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleri de hazır bulundular.

Yapılan ziyarette konuşan Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, GİKDER in yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.

Aydın;“Gümüşhane’nin kalkınması için kim bir nebzede olsa katkı gösteriyorsa her türlü desteği vermeyi taahhüt ediyoruz.GİKDER’in Gümüşhane’nin sorunlarının çözüm noktasında. yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Yönetim Kuruluna ve tüm üyelerine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının da bundan sonra devam ettirmelerini bekliyoruz.

Bundan sonraki süreçte de toplumun tüm kesimlerini ziyaret edip düşünce ve görüşlerini alacağız, bu şehirde yaşayan herkesin düşünceleri bizler için önemli ve bir o kadarda değerlidir. Seçildiğimiz günden buyana Gümüşhane’nin sorunlarının çözümü noktasında canla başla çalışmaktayız. Gümüşhane halkının bize vermiş olduğu yetkiyi en iyi şekilde temsil etmek için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Özellikle şehrimiz için hayatı konumu olan üniversite konusunda ciddi bir çalışmamız devam etmektedir. Şuanda devam eden üniversite binasının inşaatı için 2.6 trilyon para çıkardık.

En kısa zamanda bu binanın inşaatını bitireceğiz. 2008 yılında şehrimize kurulacak üniversite için mecliste gerekli olan kanun teklifini vermiş bulunmaktayız. İnşallah 2008 yılında Gümüşhane üniversitesi için meclisten karar çıkmış olacak. Fakülte kampusu içerisin de yer alan yatılı bölge okulununa ait tüm binaların üniversiteye devirleri gerçekleşmiş bulunmaktadır. Kısa vadede üniversite için alt yapı açısından sıkıntımız bulunmamaktadır.

Gümüşhane’nin sorunlarının ancak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek aşılabileceğini tüm Gümüşhanelilerin her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerini bekliyorum.”dedi.

GİKDER Genel Başkanı Selim Nas’da,“60. Hükümetin Acil Eylem Planı'nda yer alan “Kamu kuruluşlarının STK’larla daha yakın işbirliği yapmaları yönündeki maddenin maalesef ilimizde halen geçerli olmadığını görmekteyiz. Bu şehirde faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olarak şehrimizin yarınları açısından daha ümitli olabilmemiz için şehrin tüm dinamiklerinin birlikte hareket etmesini temenni etmekteyiz. Bu şehir için kim bir hayırlı hizmet ediyorsa GİKDER olarak her türlü desteği vereceğimizi taahhüt ediyoruz. Gümüşhane’nin sorunlarının çözüm noktasında tüm tarafların iyi niyetli ve fedakarca davranmasını bekliyoruz.

Milletvekilimizin dediği gibi her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerinde olmamız gerekmektedir. Bu şehirde bulunan tüm siyasi partileri, resmi kurumları, STK’ları bu şehir için daha fazla katkıda bulunmalarını bekliyoruz. GİKDER olarak Milletvekilimizin yapacağı tüm hayırlı hizmetlerde sonuna kadar kendilerine destek olacağımızı belirtmek istiyorum. Sayın Milletvekilimize de bundan sonraki hizmetlerinde başarılı olmasını dileriz.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 19:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?