6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Milli Güreşçi'den Vali'ye ziyaret

Finlandiya’nın Tampere kentinde 1- 6 Nisan tarihlerinde düzenlenen Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda 74 kiloda Avrupa ikincisi olan Şeref Tüfenk ve antrenörü Rüstem Koyuncu ile birlikte Finlandiya dönüşünde Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu’nu ziyaret etti. 

Ziyarette Vali Salihoğlu esprili bir şekilde, “Şeref altın madalya sözü verdi, ama gümüş getirdi. İnşallah Pekin olimpiyatlarında altın madalya getirecektir. Çünkü altın madalya için kilosunda yarışacağı bütün güreşçileri yendi. Kilosunun değerli güreşçileri olan Rus, Alman, Polonyalı ve Azeri güreşçileri daha önce yaptığı müsabakalarda yendi. Umut ediyorum olimpiyatlarda Türkiye’ye altın madalya gelecek.”dedi. 

Vali salihoğlu’nun kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten milli güreşçi Tüfenk de “Sayın valimiz Rize’de iken bizden desteklerini hiç esirgememişti. Biz bu şampiyonayı büyük ölçüde sayın valimiz Enver Salihoğlu’na borçluyuz. Onun için madalyamı alır almaz buraya geldim. Kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah olimpiyatlarda altın madalya alarak tekrar ziyaretine geleceğim” diye konutu.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 10:54:17
Güncelleme :16 Nisan 2008 Çarşamba 08:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?