6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Öğrenci meclisi toplandı

Gümüşhane İl Öğrenci Meclisi Başkanı Ömer Yön, yaptığı toplantıda 5. Türkiye Öğrenci Meclisi kararlarını değerlendirdi.

Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesinde gerçekleştirilen toplantıya merkez ilçede bulunan ilköğretim ve ortaöğretim okullarının meclis başkanları katıldı.

Oturum başkanlığını Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Olgun’un yaptığı toplantıda İl Öğrenci Meclisi başkanı Ömer Yön, 5. Türkiye Öğrenci Meclisi'nin aldığı tavsiye kararlarını katılımcılar ile paylaştı.

Toplantıda bir konuşma yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Olgun, öğrenci meclisi üyelerinin okullardaki öğrencileri temsil noktasında seçilmiş önemli ve özel bir temsilci olarak nitelendirdi. 

İl öğrenci meclis başkanı Ömer Yön, Türkiye'de Gümüşhane'nin tanınmadığını görüp üzüldüğünü dile getirdi. Yön daha sonra meclis üyelerine bilgi vererek, okul meclis başkanlarının sorularını cevaplandırdı.

Ömer Yön konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in il öğrenci meclis başkanına gönderdiği mektubu okudu ve Türkiye'deki 81 ilin öğrenci meclisi başkanlarından oluşan 5. Türkiye Öğrenci Meclisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulunda yaptığı toplantıda aldığı kararları açıkladı.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 10:50:57
Güncelleme :31 Mayıs 2008 Cumartesi 11:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?