7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Öğrencilerden Belediye'ye ziyaret

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Gümüşhane Merkez Dumlupınar İlköğretim okulundan bir grup öğrenci öğretmenleri ile beraber Belediye başkan Vekili Bekir Sıtkı Acet’i makamında ziyaret ettiler.


Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Rasim Alkaç ve Öğretmen Neriman Karakaş’la beraber belediye Başkan Vekili Bekir Sıtkı Acet’i ziyaret eden öğrenciler Başkan Acet’e bir buket çiçek verdiler.
Öğrencileri kabulde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Bekir Sıtkı Acet ziyaretten mutlu olduğunu dile getirerek yıllar öncesinde kendi ilkokul günlerini hatırladığını söyledi.

Geleceğin büyükleri gençlerin sağlıklı ortamlarda eğitim almalarının önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Vekili Bekir Sıtkı Acet, “Bu çocuklar bir süre sonra şehrimizi, ülkemizi yönetmeye aday olacaklar. Bu yaşlarda alacakları eğitim gelecekteki düşüncelerine ışık olacaktır.

Bu nedenle çocuklarımızın sağlıklı şartlarda, çağın gerektirdiği eğitimi almalarını diliyoruz. Biz belediye olarak çocuklarımızın sağlıklı eğitim almalarında üzerimize düşen her görevi yaptık yapmaya da devam edeceğiz” dedi.


Ziyarette kendisine çiçek veren öğrencilere çeşitli hediyeler veren Belediye Başkan Vekili Bekir Sıtkı Acet eğitim yılının hayırlı olması dilekleri ile konuklarını uğurladı.

İha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 19:55:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?