6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Öğrencilere yardım

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu beraberindeki heyetle ve Veren El Derneği Genel Başkanı Mehmet Kaçan’la birlikte Gümüşhane’ye geldi.


Başkan Kadıoğlu ve diğer heyetin ziyareti nedeniyle bir lokantada verilen yemeğe, Vali Enver Salihoğlu, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Taş, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Veren El Derneği Genel Başkanı Mehmet Kaçan, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Yusuf Özgün, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve ildeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.


Veren El Derneği’nin Türkiye’de genelindeki 44 ilde, 5 bin öğrenciye Mart ayından itibaren gıda, eğitim, sağlık, giyecek ve kırtasiye yardımı dağıttıklarını söyleyen Veren El Derneği genel başkanı Mehmet Kaçan, bu yardımlarda Esenyurt Belediyesinin ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun da büyük katkıları olduğunu söyledi. Kaçan, Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen Liselerdeki öğrencilere 250 takım elbise, 250 çift kışlık ayakkabı ve 300 çift terlik dağıtımı gerçekleştirildiğini belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 13:22:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mirkelam yıldırım IP: 78.187.45.xxx Tarih : 24.11.2008 16:39:05

ben agrı dogubeyazıtan mirkelam yıldırım 75.inci ilk ögretim okulunda okuyorum çok fakirim ailem fakir oldugu için beni okutmuyorlar ama ben okumak istiyorum ne olur bize yardım eli uzatın okula gitmek istiyorum en kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum adres/ hürüyet mahalesi güldeste sokak no/1/3 agrı/dogubeyazıt telefon 05434632589 yardım bekliyorum neolur yardım gönderin okula gitmek istiyorum