6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Okul aile birliği çalışıyor

Gümüşhane Lisesi Okul Aile Birliği oluşturduğu dört komisyon ile çalışmalarına hız verdi.

Ümit Merdan başkanlığında Eğitim Öğretim Çalışmaları, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler, İletişim ve Halkla İlişkiler ve ARGE olmak üzere dört komisyonla çalışmalarına başlayan Okul Aile Birliği, Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette başkan Ümit Merdan 14 kişilik Okul Aile Birliğiyle Gümüşhane’nin en köklü okulu Gümüşhane Lisesi’nin eğitim öğretim, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler, donanım açısından diğer okullar tarafından tercih edilebilir hale gelmesi ve aynı şartlarda yarışır duruma gelebilmesi için okul idaresi, öğrenci ve aile birlikteliğinde çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Bu bağlamda Okul Aile Birliği etrafında tüm velilerin katılımı sağlanarak dört komisyonunun kurulduğunu ve çalışmalarına devam ettiğini vurgulayan Merdan, “Bunun ilk adımı olarak Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi’ni ziyaret ederek, Gümüşhane Lisemizin ihtiyaçlarından bahsettik ve çocuklarımızın en çok ihtiyaç duyduğu 100 temel eser ve dünya klasiklerinin temininde derneğin desteğini beklediğimizi kendilerine iletti. Sağ olsun dernek başkanımız Aynur Çubukçu Hanımefendi bu konuda hassasiyetini gösterdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi Başkanı Aynur Çubukçu ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek bu konuda elinden geldiği kadar yardımcı olacağını söyledi ve okulda ihtiyaçlı öğrencilere verilmek üzere ayakkabı yardımında bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 23:45:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?