6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

'Okul evde başlar' semineri

Gümüşhane'de Özel Bahar İlköğretim Okulu tarafından anne ve babalara yönelik olarak düzenlenen "Okul Evde Başlar" konulu seminer yoğun ilgi gördü.


Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde Dr. Fatih Kalkınç, iyi bir anne ve babanın nasıl olması gerektiğine, aile içinde geçimde nelere dikkat edilmesi gerektiğine ve okula giden çocukların başarıyı nasıl yakalayacaklarına değindi. Anne ve babaların çocuklarını başkalarıyla kıyaslamaması gerektiğine değinen Kalkınç, "Bu karşılaştırmalar ve kıyaslamalar çocuklarınızı olumsuz yönde etkileyecektir" dedi.


Bunun yanında çocuğun büyüklerini örnek aldığını vurgulayan Kalkınç, "Eğer baba sabahtan akşama kadar televizyon başında oturuyor ve çocuğundan ders çalışmasını bekliyorsa bu mümkün değildir" şeklinde konuştu.


Yaklaşık 2 saat süren seminerin ardından Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı tarafından Dr. Fatih Kalkınç'a bir buket çiçek takdim edildi. Seminerin ardından Okul Evde Başlar adlı kitabını imzalayan Kalkınç, ailelere ise kısa rehberlik bilgileri verdi

İha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 09:26:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?