7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Onarılan okul eğitime açıldı

Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) Show TV ile birlikte yürüttüğü ‘Yaşasın Okulumuz Kampanyası’ kapsamında, Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın katkılarıyla onarılan Gümüşhane’nin Şiran ilçesi Gökçeler Köyü İlköğretim Okulu, törenle hizmete açıldı.


Törene Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Şiran Kaymakamı R.Ahmet Yiğit, Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, TOÇEV proje Koordinatörü Bade Takazoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve köy halkı katıldı.


Vali Enver Salihoğlu, törende yaptığı konuşmada, en güzel yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu zbelirterek, "Toplumların en büyük düşmanı olan cehalet ancak eğitimle yenilebilir" dedi.


TOÇEV tarafından 81 ilde başlatılan Yaşasın Okulumuz Kampanyasını takdirle karşıladıklarını ifade eden Vali Salihoğlu, "Cehaleti yenmek için de devlet-millet iş birliğiyle çok büyük adımlar attık, büyük başarılar sağladık. Rahatsızlığı nedeniyle törenimize katılamayan Sayın Mehmet Ali Yılmaz'a, TOÇEV Vakfına, Show TV'ye teşekkür ediyorum" diye konuştu.


TOÇEV Proje Koordinatörü Bade Takazoğlu ise Gökçeler Köyü İlköğretim Okulunun tadilatının, Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın 55 bin YTL'lik katkısıyla yapıldığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 12:24:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?