6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Önce kurt ısırdı, sonra ambulans çarptı

Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi’nde 25 gün önce bir kurdun saldırısında yaralanan ve hastaneye kaldırılırken trafik kazası da geçiren Leyla Nur Duran (34), tedavi gördüğü hastanede öldü.

İlk önce Kelkit, ardından Erzincan Devlet Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra yeniden rahatsızlanınan ve Kelkit’ten Erzincan’a gönderilen Duran, buradaki tedavisinin ardından yeniden evine gönderilmişti.

Duran, geçen cuma günü yeniden rahatsızlanarak kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde önceki akşam yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Evli ve üç çocuk annesi olduğu öğrenilen Leyla Nur Duran’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gümüşhane İl Sağlık Müdürü Mehmet Topsakal, "Hastamız iyileşme gözlenince evine gönderildi. Fakat yutma güçlüğü ve çift görme gibi sorunların baş göstermesi üzerine Erzincan Devlet Hastanesine sevk edildi. Kuduz olup olmadığı konusunda kesin tanı koyamıyoruz. Tetanoz, emboli ve kuduz düşünülebilir. Sonuç Adli Tıp raporuyla ortaya çıkacak" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 09:51:41
Güncelleme :18 Kasım 2008 Salı 09:54:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MURAT YILMAZ IP: 88.234.252.xxx Tarih : 21.11.2008 15:53:37

gercekten üzüldüm burdan ailesıne baş saglıgı dılemekten başka bışe gelmez