8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜMÜŞHANE

Ozan: Terörü biz çözeriz

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane 1. sıra milletvekili adayı Nuh Dursun Ozan, Gümüşhane'de bir askerin şehit olmasıyla sonuçlanan terör saldırısı sonrası yaptığı açıklamada, terörü ancak kendilerinin çözeceğini belirterek, şehit cenazelerinde bazı kesimler tarafından sergilenen tutuma sert tepki gösterdi.

DP Lideri Mehmet Ağar'ın 15 günde terör olaylarını çözeceği yönündeki açıklamalarına da tepki gösteren Ozan, "DP lideri Mehmet Ağar, 15 günde terör olaylarını çözecekmiş. Çocuk mu kandırıyor? O zaman gitsin Emniyet Genel Müdürü olsun ve hiç olmazsa yurtiçindeki terörü çözsün de görelim. Birileri gençleri galeyana getirip şehit kanı üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışıyorlar. 'Şehitler ölmez,vatan bölünmez' demekle bu işler olmuyor. Şehitler dirilmiyor. Vatanda adım adım işgal ediliyor ve hızla bölünmeye doğru gidiyor. O zaman sormazlar mı; terör örgütü liderini özel oda ve turistik tesislerde besiye benim Gümüşhaneli vatandaşım mı çekti? diye" dedi.

Terörün nereden ve kimden gelirse gelsin her türlüsüne karşı olduklarını belirten Ozan, "Öncelikle Türkiye'mizin ve Gümüşhane'mizin başı sağolsun. Şehit Jandarma Komando Er Basri Aslan'ın komutanları, silah arkadaşları ve şehidimizin ailesinin başı sağ olsun. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Terör nereden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin kınıyoruz ve lanetliyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar. Anaların bağrı yanıyor. Milletimiz huzursuz ve tedirgin oluyor" şeklinde konuştu.

Ozan, terörün arkasında Amerika ve Avrupa'nın olduğunu öne sürerek, "Biz bunu yıllardır söylüyoruz. Eskiden bir Asala örgütü vardı, yurtdışındaki diplomatlarımızı ve vatandaşlarımızı öldürüyordu. Daha sonra onun yerini PKK aldı. Kendi etnik vatandaşlarını, çocukları, kadınları katlettiler. Binlerce askerimizi şehit oldu, insanları yerinden yurdundan kopardılar. Ülkemize 250 milyar dolarlık bir yük getirdi. 1. Körfez Savaşı sonrası Kuzey Irak'ın 32. paraleline yerleştiren ABD'li Çekiç-İşgal gücü oradaki teröristleri eğitti, onlara silah dağıttı. Bütün bunlar emniyet kayıtlarında mevcuttur. Ne yazık ki sağ ve sol bütün iktidarlar, bu işgal gücünün görev süresini her 6 ayda bir uzattı. Her uzatmasında da "Bu sefer son" dediler ama Amerikalı ağabeylerinden aldıkları talimatlarla Çekiç Gücün görev süresini sürekli uzattılar. Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın başbakanlığında ülkemizden kovuldular. İşte onur ve dik duruş budur" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 10:57:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?