7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

Özel Harekat'tan anlamlı bağış

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nce, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ne bilgisayar bağışında bulunuldu.

Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli 73 özel harekatçının kendi aralarında topladıkları para ile Gümüşhane Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ne bilgisayar bağışladı.

Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Çelikkaya, zaman zaman Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret ettiklerini belirterek, "Dernekte bilgisayar olmadığını gördük. Çağımızda bilgisayarın bir ihtiyaç haline geldiğini, arkadaşlarıma anlattım. Aramızda topladığımız para ile en son teknoloji ile donatılmış bilgisayar alarak derneğimize bağışladık. Bu nedenle, çok mutluyuz" dedi.

Bilgisayarı, Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Çelikkaya'dan, şube müdürlüğünde alan Gazi Kaanoğlu da, kendisinin 1997 yılına kadar özel harekatta görev yaptığını, ancak 1997 yılında Erzurum'da terör örgütü ile girdiği çatışmada yaralanarak gazi olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımızın bu anlamlı bağışı bizleri çok mutlu etti. Aldığımız bilgisayara hemen derneğimizin üyelerini kaydedeceğiz. Bu anlamlı hediyeden dolayı ilimizde görev yapan başta emniyet müdürümüz, özel harekatta görev yapan tüm arkadaşlarımıza derneğimiz adına teşekkür ediyorum"diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2007 Çarşamba 11:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?