6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Özel idare kamyonu kaza yaptı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Sadak Köyü yolunda meydana gelen trafik kazasında İl Özel İdaresine ait bir kamyon devrildi.

Kamyon şoförü Hüseyin Akyüz (48) ve iş makinesi operatörü Hurrem Doğan’ın (45) hafif şekilde yaralandığı kazanın yolun buzlu olmasından kaynaklandığı öğrenildi.

Kaza haberini alır almaz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ekrem Akdoğan ve Destek Hizmetleri Müdürü Hasbi Şahinöz’le birlikte olay yerine giden Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, yaralılar ve kaza hakkında Kelkit Özel İdare Bakımevi sorumlusu Mustafa Şekerli’den bilgi aldı.

Kazada can kaybı olmamasının kendileri için en büyük teselli olduğunu söyleyen Yalçın, “Aracın yolda gizli buzlanma olması nedeniyle kontrolden çıktığını öğrendik. Şoförün şarampole yuvarlanmamak için yolun üst tarafındaki şeve çevirmesi nedeniyle araç ters döndü. En büyük tesellimiz can kaybının olmaması. Yaralı arkadaşlarımızdan Hüseyin Akyüz Kelkit Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından taburcu edilirken, Hurrem Doğan başına aldığı darbe nedeniyle Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. Her iki arkadaşımızın da sağlık durumunu iyi olduğunu öğrendik.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 14:48:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?