6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜMÜŞHANE

Özel okul törenle hizmete açıldı

Gümüşhane’de bu yıl hizmete giren Özel Bahar İlköğretim okulu kapılarını öğrencilere açtı.


2008-2009 eğitim-öğretim sezonunda 1, 2, 3 ve anasınıfı ile hizmet verecek olan okulun açılması nedeniyle bir tören düzenlendi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan okul müdürü Fikri Kılınç, Bahar İlköğretim Okulu olarak öğretmenliği bir meslek değil kutsal bir görev olarak gördüklerini vurguladı. Kılınç konuşmasını şöyle devam ettirdi: “Özel Bahar'da çiçek açan öğrencilerimizin en kısa zamanda meyveye duracaklarını canı gönülden temenni ediyoruz. Özel Bahar olarak bu yıl anasınıfı 1.2.ve 3. sınıflarımızla kayıtlarımız başlamış olup gelecek yıllarda ve en kısa zamanda 8. sınıfa kadar sınıflarımızı açmak istiyoruz."


Anasınıfından başlayarak bilgisayar ve İngilizce dersleri ile bilgisayar ve sinevizyonlu sınıflarla eğitime kalite getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Kılınç, öğrencilerin evlerinden servisle alınacağını dile getirdi. Öğrencilerin öğle yemeklerini de okulda yiyeceklerini söyleyen Kılınç, "Bu güzel eğitim yuvasının açılmasında emeği geçen tüm hayırseverlere, eğitim gönüllülerine ve önden giden atlılara sonsuz teşekkür ediyor ve onları canı gönülden alkışlıyoruz."dedi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 19:12:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?