7
Mayıs
2024
Salı
GÜMÜŞHANE

PTT'den hizmet atağı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bankalarda personel sıkıntısı ve yoğun işlem trafiğinden bunalan vatandaşlar çareyi PTT şubelerinde buldu.

Vatandaşlar; bankaya yaptırdıkları hesap işlemlerini artık çok fazla sıra beklemeden ve personel sıkıntısı yaşamadan işlemlerini PTT şubelerine yaptırıyorlar.

Kelkit PTT Müdürü Hüseyin Yeğin, yaptığı açıklamada; “İş kapasitemiz gün geçtikçe artıyor. Her gün yoğun bir şekilde vatandaşlarımızın yaptıracakları işlemleri en kısa sürede tamamlayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bankada işlem yaptırma sırasında çeşitli nedenlerden bunalan halkımız artık banka işlemlerini bizlere yaptırıyor. Şubemizde şu an için döviz dahil olmak üzere; tüm havale işlemleri, efektif işlemler, emekli maaş ve sosyal yardım ödemeleri, tüm bankaların ücretsiz kredi kartı tahsilatları, hızlı para transferi, elektrik fatura ödemeleri, sigorta işlemleri, nakit yatırma, ATM hizmeti, trafik, adalet vs. kurumlara ait tahsilatlar yapılmaktadır. 2006 yılı ile 2007 yılını karşılaştırdığımızda müşteri sayımızın her geçen gün arttığını görüyoruz. Personelimiz verdiği hizmette müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır. Bu yüzden halkımız, PTT şubemizi aile şubesi olarak görüyor ve güven duyuyor. Bizlerde bu güveni verdiğimiz için mutluyuz, onurluyuz. Halkımıza daha fazla hizmet verebilmek için PTT şubemizin önüne ATM koyup, posta çeki hesabı bulunan vatandaşlarımızın 24 saat hesaplarından para çekme olanağını sağlayacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 15:18:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?